Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Flex: Най-щастливи сме, когато сме свободни да бъдем себе си

Рапърът Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN - финалист от последния сезон на риалити предаването "Фермата", представиха пред меломаните съвместния си проект, озаглавен "Верен на мен". В него те призовават хората да не предават себе си, да свалят маските и да бъдат такива, каквито са, защото само тогава те могат да изживеят пълноценно своя живот.

Да бъдем себе си е важно, не само защото всички останали роли са заети, а защото това е единственият начин да бъдем щастливи и пълноценни. Няма маска, която можем да носим твърде дълго, без да ни отегчи или заболи. Няма роля, която можем да играем вечно, а ако сме достатъчно честни, ще признаем, че в най-щастливите си моменти сме били свободни... да бъдем себе си, споделя рапърът Flex.

Flex и Калоян BallaN заедно с водещия Роман Михайлов /л/Хип-хоп танцьорът и влогър, известен под псевдонима Ballan, печели прозвището "българския Джъстийн Бийбър" заради приликата с неговия стил, а по време на риалити предаването печели и сърцата на публиката, като в техния вот на финала той е класиран на първо място. Именно във "Фермата" Flex забелязва Калоян, който го впечатлява с непринуденото си поведение и достойното си представяне. Рапърът решава да го покани да се включи във видеото на "Верен на мен", а хип-хоп танцьорът харесва проекта и приема да стане част от него.

"Верен на мен" е по музика на Flex, по текста работи заедно с D-zasta, а видеото е заснето от режисьора Радостин Събев-Шошо.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна