Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Андреа Христов: Дойдохме с брат ми в "Славия", за да играем редовно

Андреа Христов
Снимка: Sportal.bg

"В "Левски" имахме проблеми с треньорите и затова дойдохме в "Славия", където знаехме, че ще играем редовно". Това призна защитникът на "белите" Андреа Христов. Брат му близнак Петко бе трансфериран миналата година в италианския "Фиорентина", докато Андрее е титуляр за "Славия".

"Разговарях с брат ми по повод подготовката. В България се тренира около час, час и 20 минути, а в Италия почти два пъти повече и задължително всеки ден във фитнеса. У нас има по три треньора във всеки отбор. В Италия, където е Петко, има по 6-7 треньори", продължи Андреа Христов. Той призна, че в началото е изоставал с физическата подготовка и недостатъчните мачове, но в момента се чувства добре.

"Изоставах във физически план, но в тренировките нещата се компенсираха. Бяхме малки за мъжки футбол, в "Левски" имахме проблеми с треньорите и затова се преместихме в "Славия", където знаехме, че ще играем постоянно. При мъжете самочувствието е различно, но дава предимство, когато играем за юношите", добави Андреа Христов. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна