Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Jeremy? представят новия си албум

Снимка: Ани Петрова, БНР

Група Jeremy? ще представят новия си албум следващата седмица във Военния клуб в София. Част от този албум е и кавърът на „You are the Voice“, а всички останали песни в него са тайна.
Това е песен, която я оприличаваме много с нас самите като емоция, като енергия, като усещане и светоглед, разказа в „Преди всички“ музикантът Ташо Колев.
„Всеки един член от бандата е много голям фен на тази песен и започнахме да я свирим на живо като част от нашия setlist и дълго време тя беше включена в него. Реакцията на публиката беше страхотна, когато я свирихме и пеехме, и така с времето решихме да направим, не знам дали да го нарека и кавър, по-скоро е наша версия на тази песен, защото наистина, както казах, много обичаме и много харесваме това парче и решихме да го направим в наш вариант, то да звучи "Jeremy". И се получи точно това, което искахме. Удовлетворени сме и много се радваме, че ще бъде част от новия ни албум“.

Групата направи европейско турне, което завърши миналата година. Росен Ватев сподели в ефира на „Хоризонт“:

„Приликата между тази сцена и сцените в Европа, на които свирихме, е историята, с която е пропита самата сцена, защото и тази от Народния е пропита с много история и изкуство, както и на местата, които бяхме из Европа. Старият континент е място, където се ражда доста голяма част от изкуството“.

"Каним всички на 13 април, от 20.00 часа във Военния клуб ще има шоу, с много светлинни ефекти, лазери и специални гости, които ще обявим на самия концерт", каза Ташо Колев.
От звуковия файл можете да чуете интервю на Лора Търколева с Росен Ватев и Ташо Колев от Jeremy?

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна