Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Делио Роси: Срамувам се от този мач

Делио Роси не е доволен от своите играчи
Снимка: БТА

Наставникът на „Левски“ Делио Роси пое вината за загубата от „Ботев“ днес.

„Не мога да коментирам един мач, в който ние на практика не играхме. За  това представяне вината е изцяло моя  Аз съм отговорника, така че се извинявам на всички и се срамувам от този мач", заяви италианецът.

Закономерно колегата му Николай Киров беше в отлично настроение.

"Убеден бях, че ще издържим физически с десет души. Когато стадиона е пълен, всичко се променя на добро в наша полза. Представям си, ако мача беше на „Колежа“, какво щеше да се случи. Благодаря на нашата публика за подкрепата. Този мач го спечелиха изцяло, ставаше дума за морални качества и те ги проявиха напълно. Поздравявам футболистите за това, които сътвориха днес и зарадваха феновете. Ние като екип правим всичко възможно да помагаме. Няма как когато си с човек по-малко да владееш трайно топката и да можем да чакаме те да играят много, много с топката“, коментира Киров.

„Винаги се стремим да избираме най-доброто. Най-важното е да възстановим момчетата за мача във вторник. Приканвам всички, които обичат Ботев да помогнат на мача във вторник. Надявам се да се върнем на „Колежа“. Неяснотата винаги поражда напрежение", допълни треньорът на „Ботев“.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна