Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Покана за пътуване отвъд с Александър Ненов

БНР Новини
Снимка: alexnenov.com

Фантастите измислят бъдеще, което нерядко се превръща в настоящето, което живеем. Но как да съзреш очертанията на възможното бъдеще? Просто трябва да отвържеш въображението си и да дръзнеш на мечтаеш. Това ни казва Александър Ненов с новата си книга - сборник с 19 sci-fi разказа "Да мечтаеш отвъд".
В предишната му книга "Летящата планета" действието се развиваше на нова, непозната планета, но героите на разказите от новия му сборник са обикновени хора, ситуациите и случките, в които попадат, напомнят собственото ни  всекидневие, до мига, в който чудноватото и странното не нахлуят в света им, за да го преобразят до неузнаваемост. Александър Ненов ни провокира да се впуснем в пътуване до границата на възможното.
Авторът описва себе си като сериен интернет предприемач и консултант. Има три успешни книги в областта на интернет предприемачеството, както и на фантастичния роман „Летящата планета“. Той не се притеснява да споделя със света успешните си бизнес идеи, а с художествените си книги ни кани да надзърнем в интригуващия свят на въображението му.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени