Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Икономическите измами не са български патент

С новия закон срещу „пране“ на пари за пореден път се увеличава административната тежест у нас, категоричен е доц. Димитър Динев, председател на Асоциацията за противодействие на икономическите измами

Снимка: архив

Знания, опит и професионализъм се обединяват в противодействието на икономическите престъпления, демонстрирано от лекторите на Шестата конференция на Асоциацията за противодействие на икономическите измами (АПИИ), която се проведе в София на 7 и 8 юни 2018 г.

В Деня на икономиста в ефира на БНР с отзвук от конференцията се включва председателят на АПИИ доц. Димитър Динев, който коментира състоянието на борбата срещу икономическите измами и корупцията у нас и резултатите от последните години. В звуковия файл можете да чуете за отзвука от най-коментираните и любопитни теми от конференцията, сред които са: човешките ресурси като генератор за измами, счетоводните трикове, прането на пари и новото законодателство, вътрешните одитори и връзката им с работодателите, журналистическите разследвания и ефектът от тях.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна