Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отборът на Белгия тръгва по-рано за Казан, където ще играе с Бразилия

Днес няма мачове на Мондиала, но новините около първенството не спират.

Останаха само 8 отбора. Утре има два мача: Уругвай - Франция и Бразилия - Белгия.


В събота са останалите два четвъртфинала - в Самара се срещат Швеция и Англия, а Русия и Хърватия играят в Сочи от 21 часа.

Според букмейкърите фаворит утре в мача Уругвай - Франция е тимът на "петлите"  с коефициент 2. За равен е 3,2 и за победа на уругвайците 4,6. Бразилия - Белгия - 2,1 - 3,5 - 3,75. За Швеция - Англия 4,75-3,40-1,90. За мача Русия - Хърватия 4,00 - 3,10 - 2,20.

Какво е настроението преди утрешния мач с Уругвай и какво пишат медиите във Франция чуйте от кореспондентът на БНР в Париж Юлия Талева в звуковия файл.

Кореспондентът на БНР в Брюксел Ангелина Пискова информира за очакванията на пресата в страната преди втория четвъртфинал утре между Бразилия и Белгия. Тя съобщава, че "червените дяволи" ще тръгнат половин ден по-рано за Казан, където е срещата и така селекционерът Роберто Мартинес ще има възможност да направи три третировки.

Стажант репортерът Десислава Стефанова събра мненията в анкета с дами, които не се интересуват от футбол, но и такива, които следят най-популярната игра и имат обективно мнение. Чуйте какво мислят дамите в звуковия файл.

От кореспондента на БНР в Русия Ангел Григоров ще разберете подробности около Мондиал 2018.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна