Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Каракачанов ще съди Марешки за обида

| обновено на 31.07.18 в 18:03
Снимка: БГНЕС
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов обяви, че ще съди лидера на "Воля" Веселин Марешки за отправени обидни квалификации. Днес двамата си размениха остри реплики.

Марешки вече на няколко пъти поиска оставката на вицепремиера Каракачанов. Той пък на свой ред обвини Марешки, че го напада с единствената цел - да влезе във властта. Чашата на търпението преляла след изказване, че злоупотребява с прахообразни вещества. Затова вицепремиерът си направил тест във Военномедицинска академия, който показал отрицателни резултати. Военният министър ще търси реванш в съда:

"Обвинения не съм чул. Само обидни квалификации и лъжи, които честно казано, минаха границите. Аз съм търпелив човек, но както се казва: "Жестокостта ми се сломи". От тук нататък си има съответни органи. Ще му заведа едно дело за обиди, за набеждаване", каза Красимир Каракачанов.

Веселин Марешки обяви, че не се притеснява:

"Аз съм изобличавал много по-изтънчени политически измамници от Каракачанов, така че Каракачанов, негов си е проблемът. Ще се видим в съда".

От звуковия файл можете да чуете целия репортаж на Мария Филева.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна