Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Валери Симеонов обвини премиера в нарушение на коалиционното споразумение

| обновено на 31.08.18 в 19:33
Валери Симеонов
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и лидер на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов обвини премиера Бойко Борисов, че е нарушил „за пореден път“ коалиционното споразумение, като не е съгласувал оставките на министрите на регионалното развитие, транспорта и вътрешните работи с коалиция „Обединени патриоти“.

„Не виждам какво общо имат с инцидента в Своге Валентин Радев и Ивайло Московски“, заяви вицепремиерът Валери Симеонов, цитиран от сайта на Националния фронт за спасение на България.

„Това е като при еднолично управление и не може да задоволи нашите коалиционни отношения. Освен това не виждам какво общо имат с инцидента в Своге Валентин Радев и Ивайло Московски“, казва Валери Симеонов в съобщение, поместено на сайта на НФСБ.

“След като премиерът Бойко Борисов се допитва лично до мен и останалите мои колеги от ОП за всякакви неща, редно беше и сега да се обърне към нас“, заявява още Симеонов.

“Ще седнем с коалиционните ми партньори да обмислим ситуацията. Трябва да видим как и защо се случва това, след което ще видим как ще действаме", допълва вицепремиерът.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна