Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Томаш ще подписва нов договор с "Берое"

Александър Томаш
Снимка: БГНЕС

Нов договор с "Берое" се очаква да подпише съвсем скоро Александър Томаш. Това призна самият наставник на старозагорския клуб след победата с 1:0 срещу "Септември" в среща от осмия кръг на първа професионална футболна лига.

"Мисля, че изцяло заслугата за победата е на момчетата. Много трудно се играе срещу отбор, който е на върха на възможностите си. Искам да ги похваля, но изцяло благодаря на футболистите. Създадохме ситуации, но ако не съм доволен от нещо, че ги изпуснахме. Контролирахме мача, но не и резултата. Пожелавам на публиката да пълни стадиона, за да бъде фактор и да ни помогне. И да се превърнем в отбора, който искам да бъдем. Казах на почивката да бъдем искащи, вярващи. И в момента, в който отбележим гол, ще спечелим. Всеки един отбор може да те изненада. Искам да бъдем в отбор, който има постоянство.
Утре ще имаме повече яснота за кадровите проблеми. В паузата поработихме доста и знаех, че днес ще бъдем по-тежки и лежерни. Искам да кажа, че по-хубаво място за развитие на млади и можещи футболисти от "Берое" няма", добави Александър Томаш.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени