Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Погба проявил уважение към Манчестър Юнайтед, твърди агентът му

Пол Погба по време на тренировката в Пърт.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Пол Погба не е направил нищо грешно и се е отнасял винаги „с уважение и професионализъм“ към Манчестър Юнайтед, независимо, че иска да напусне клуба, сподели агентът му Мино Райола. Погба, рекордната покупка на „червените дяволи“, пътува с отбора до Австралия за старта на предсезонната подготовка.

Това се случи, въпреки че миналата седмица Райола заяви, че всички на „Олд Трафорд“ са наясно, че Погба иска да напусне и самият агент е „в процес“ на преговори за трансфер на полузащитника. Сега Райола защити клиента си, като постави под въпрос това, че Юнайтед не са отвърнали на критиките спрямо френския национал.

„Играчът не е направил нищо грешно, той прояви уважение и професионализъм във всяко едно отношение“, каза Райола в свое изявление, публикувано от talkSPORT. „Клубът знае какво чувства той от дълго време насам – жалко е, че другите го критикуват, без да знаят за какво става въпрос и съжалявам, че самият клуб не го защитава от тези критики. Надявам се, скоро да има решение, което да удовлетвори и двете страни“, завърши той.

Погба тренира със своите съотборници в Манчестър Юнайтед в Пърт, след като момчетата на Оле Гунар Солскяр започнаха подготовка за предстоящия сезон. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени