Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сари се ядосва за изпуснатата победа в Мадрид

Звездата на Юве Роналдо се опитва да центрира през Хименес.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари изрази съжаление за изпуснатата победа от неговия тим след равенство с Атлетико в Мадрид снощи. "Бианконерите" имаха преднина от два гола на стадион "Уанда Метрополитано" 20 минути преди края, но допуснаха изравняване в заключителните минути, като и двете попадения за домакините паднаха след статични положения. Ектор Ерера вкара отблизо с глава за 2:2 в последните секунди на мача.

"Жалко е, че не спечелихме мача, защото контролирахме ситуацията дълго време. Трябва да се подобрим по отношение на концентрацията и агресията. Бяхме пасивни при пазенето на противниковите играчи при статични положения. Показахме някои от нещата, които тренираме всеки ден, но беше неприятно да допуснем тези голове", коментира Сари след двубоя.

Централният бранител на Юве Леонардо Бонучи призна, че Атлетико е доминирал през по-голямата част от срещата. "Те ни поставиха под голямо напрежение. Съжалявам, че допуснахме тези два гола. Трябва да бъдем по-концентрирани, защото иначе изиграхме страхотен мач. Не трябва да допускаме толкова много голове", сподели италианският национал.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна