Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитър Димитров - Херо е новият треньор на Берое

Димитър Димитров-Херо
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ПФК Берое прие оставките на досегашния треньорски екип в състав Александър Томаш, Константин Мирчев, Тодор Кючуков и Ивайло Младенов, на които благодари за съвместната работа и пожелава успех.

Новият старши треньор на Берое ще бъде Димитър Димитров - Херо, който ще проведе своята първа тренировка с отбора утре в 16 часа. В неговия екип ще бъдат още Петър Колев и Георги Чиликов. Представянето на новия треньорски щаб ще бъде утре (24 октомври) от 14:30 ч. в залата за пресконференции на стадион "Берое".

Димитър Димитров е на 60 г., роден в Бургас. Като треньор е трикратен шампион на България, носител на Купата на страната, двукратен носител на Купата на професионалната лига. За последно той бе треньор на казахстанския Иртиш (Павлодар).
Петър Колев е на 44 г., роден в Хасково. Като футболист той има 98 мача за Берое във всички турнири. Колев бе старши треньор на дублиращия отбор на "зелените" през сезон 2009/10.

Георги Чиликов е на 41 г., роден в Бургас. Като футболист е шампион на България и трикратен носител на Купата на страната. Има много мачове за националния отбор на България, както и национал в младежка и юношеска възраст.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени