Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Коледна работилница за въображение" организират в Добрич

Зимна приказка организират от Художествената галерия в Добрич.Инициативата е част от работата на културната институция с деца и ученици, наречена „Работилница за въображение“ и е по повод предстоящите коледни празници.

По традиция в края на всяка година Художествената галерия в Добрич организира  „Коледна работилница за въображение“.  Поканени да участват са децата от добричките училища и детските градини, а желанието на организаторите е те да се заредят с празнично настроение, като си изработят картички и играчки за елхата.

Най-малките ще имат възможността да разкажат зимна приказка, а по-големите ще вложат своите умения в направата на коледни картички и фигурките на  Дядо Коледа, Еленчето, Джуджетата, и др.. С изработените играчки  от цветна хартия децата ще зарадват родителите си и ще внесат повече топлина у дома за празника.

Заниманията  са с продължителност един час и се провеждат след предварително записване. Всички материалите се осигуряват от галерията, а входът за едно посещение е един лев.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени