Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петър Хубчев: Селекцията не е приключила

Петър Хубчев
Снимка: ПФК Левски

Наставникът на Левски Петър Хубчев сподели, че селекцията е отворен процес, като според него тя още не е приключила. Специалистът отбеляза още, че е щастлив от факта, че всички негови играчи са здрави и ще могат да се включат пълноценно в тренировките.

"Сините" заминаха тази сутрин за турския курорт Алания, където ще останат до 7 февруари. Предвидени са четири контролни срещи - на 29 януари с Пюник (Армения), на 1 февруари с Рапид (Виена), на 4 февруари с националния отбор на Узбекистан до 19 години и на 6 февруари с Олександрия (Украйна).

С отбора пътува и централният защитник Холмар Ейолфсон, който пропусна първия зимен лагер на тима в Сандански заради ангажименти с националния отбор на Исландия.

"Доволен съм от първата част на подготовката. Планирахме в Сандански да наблегнем повече на физическите упражнения. Мисля, че всичко, което имахме в главите си, се получи. Не съм говорил с Ейолфсон в какво състояние се намира. Селекцията е отворен процес. Според мен още не приключила. Възможно е да вземем някого или да се разделим с някого. Радвам се, че всички бяха здрави и участваха максимално в първия лагер. Всички започват тренировки още от първия ден в Турция", заяви Хубчев преди заминаването на тима за втория подготвителен лагер в Турция.

Чуйте какво каза Петър Хубчев:

В чартъра за Турция заедно с Левски се качиха още четири отбора - втородивизионните Локомотив Сф, Монтана и Пирин, както и юношеският национален отбор на България до 19 г.
Доволен ли е от първата част на подготовката наставникът на локомотивци Радослав Здравков:
А ето какво сподели президентът на Монтана Румен Панайотов:
Чуйте и мнението на селекционера на юношеския ни национален отбор Ангел Стойков:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна