Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Михаил Билалов: Човек си вижда дертовете, като се вгледа назад

Михаил Билалов
Снимка: Ани Петрова

Ще се опитаме да работим в по-малък формат и ще се опитаме да приканим по-смелите от публиката да свикват с нашето изкуство. Надявам се, че това ще спре и ще започнем да работим нормално. Който е решил да дойде, ще дойде без страх, но трябва да мине време. Сега опипваме ситуацията. Така или иначе това нещо няма да е вечно“. Това сподели пред БНР актьорът Михаил Билалов, който е завършил ландшафтна архитектура. 

Той признава, че в България не би се занимавал с професията си, както е било във Франция допреди повече от 10 години, защото у нас няма достатъчно проекти с осигуряване на екологично пространство. 

„Във Франция, например, старите заводи на „Рено“ бяха почти издълбани с 6-7 метра и беше налята почва и езера. Помагам на приятели често, рисувам градината“.

В предаването „Хоризонт за вас“ Билалов допълни:

Всеки човек прави равносметки и те най-добре се правят в такова време и това е благодатната част на това събитие. И човек, ще не ще, трябва да се намери със себе си. Човек трябва да се обърне назад, да разбере кое е доброто и кое е лошото, какво е и какво не е направил. Човек си вижда дертовете, като се вгледа назад“. 

Интервюто с Михаил Билалов можете да чуете в звуковия файл. 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна