Милена Аврамова: Влюбих се в театъра и оставих цигулката

„ Всеки ден, в който се събуждам, си казвам, че ще е по-добър от другия . Ако не вярваме и нямаме надежда, няма да се случат нещата“. Това сподели пред БНР актрисата Милена Аврамова. В момента тя снима филма „Чичо Коледа“. Иначе, играе на сцената на..

публикувано на 08.01.21 в 18:34
Проф. д-р Минка Златева

Проф. Минка Златева: БНР и "Хоризонт" показват динамично развитие

Една от характерните черти на програма "Хоризонт" е, че върви в крак с времето и това, което прави, отговаря на обновлението, което става в цялата медийна индустрия и в цялата медийна картина на радиото и на медиите въобще.  "Начинът, по..

публикувано на 06.01.21 в 11:46
Николай Атанасов

Журналистът Николай Атанасов: Трябва да вярваме в утрешния ден

„Годините се нижат една след друга, радваме се, когато посрещаме поредната нова година. Това може би е силата на човека, че той се радва на новото, без да се замисля за това, че доста години са изтекли от неговия живот и лека-полека животът..

публикувано на 06.01.21 в 10:05
Васил Петров

Васил Петров: Да обичаме дори враговете си

Всичко е въпрос на нашата свободна воля, дали ние ще защитим името, на което сме кръстени, сподели пред БНР певецът Васил Петров: "Аз държа на най-праведните неща, на тези, които ни правят да бъдем истински - да не лъжем, да не сме користолюбиви,..

публикувано на 05.01.21 в 13:56
Галина Спасова

Журналистът Галина Спасова: Успехът на програма "Хоризонт" е заложен от самото начало

Журналистът Галина Спасова е едно от знаковите лица на програма "Хоризонт". Тя започва работа  в Българското национално радио преди 45 години. Началото на професионалния й път е в  "Справочна редакция", която Спасова определя като  изключително ценен..

публикувано на 04.01.21 в 15:15
Димитър Аргиров с дуетната си половинка Соня Чакърова

Димитър Аргиров: Корените ни държат на крака

„ Израснал съм с народните песни и те са в душата и в сърцето ми . Страстта към рока се появи в тийнейджърските години. След завръщането ми в България през 2013 година се посветих на фолклора. В момента нещата вървят паралелно с малък превес на..

публикувано на 01.01.21 в 17:03

Дойчин Кършовски: Дишането и сънят са най-важни за дълголетието

„ Дълголетието е нещо, което много ме интересува . Според много учени е възможно да живеем живот над 100 години. Трябва да си готов, че животът предстои и много хубави неща могат да се случат“. Това сподели пред БНР Дойчин Кършовски, който е известен..

публикувано на 01.01.21 в 15:42

Веселин Димитров: Човек сам трябва да изгради себе си, наследството само помага

„ Сключвам палци да се сбъдне всичко това, което си пожелавам, когато удари полунощ и дойде Новата година . В огромната степен пожеланията са свързани със здравето, което започнахме да оценяваме сякаш още повече и да разбираме, че не трябва да го..

публикувано на 01.01.21 в 15:25
Весела Делчева в ролята на Бети Шифър, определяна като откритието на мюзикъла

Весела Делчева: Човек трябва да има свобода в мисълта си

Приятно посрещане в уюта на най-близките хора . Така посрещна Новата година звездата на Музикалния театър Весела Делчева.  „Равносметки обичам да правя, но с плановете винаги съм внимавала да съм обрана. Човек преди всичко трябва да бъде по-близо до..

публикувано на 01.01.21 в 13:53
Илияна няма търпение да дойде отново в София.

България през очите на китайката Илияна: „Отдалеч“, но близо до сърцето

Изпращаме една, любезно казано, „особена 2020 година“. Затова за Коледните празници от „Изотопия“ ни се иска да хвърлим мост между това, което преживяхме, и все още преживяваме, и това, което ни очаква през 2021-ва година с история от страната,..

публикувано на 31.12.20 в 21:39