Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Черно море надигра Етър във Варна

Снимка: Спортал

Черно море победи Етър с 2:0 в контролна среща, играна на стадион "Тича" във Варна. Проверката бе последна за "моряците" преди възстановяването на първенството през идната седмица.

Домакините започнаха по-активно срещата и още в 7-та минута можеха да открият резултата. Мартин Минчев получи топката в наказателното поле на Етър и стреля, но тя премина встрани от вратата. Черно море откри резултата в 29-та минута. След центриране Илиан Илиев-младши отклони топката с глава към Родриго Енрике, който успя да финтира защитник на гостите и с удар по диагонал отляво вкара за 1:0. 

В 62-та минута на мача треньорът на Черно море смени всички полеви играчи, докато вратарят Иван Дюлгеров влезе в игра на полувремето. 

В 86-та минута Денислав Ангелов проби отляво и центрира остро, Исмаил Иса успя да засече топката, но тя се отби от вратаря на гостите Христо Иванов. В 89-та минута вратарят Христо Иванов успя да парира опасен удар на Петър Вуцов, но притичалият Денислав Василев успя да засече топката за 2:0 за Черно море.
   

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!