Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Амбър Хърд за Джони Деп: Тъмната му страна е на истинско чудовище

Амбър Хърд на влизане в съда в Лондон - 23 юли 2020
Снимка: ЕПА/БГНЕС

В рамките на четвъртия ден от изслушванията ѝ пред Върховния съд в Лондон Амбър Хърд даде финални показания срещу бившия си съпруг, актьора Джони Деп, който води дело за клевета срещу британския таблоид "Сън", предаде "Асошиейтед прес".

Хърд застана за четвърти последователен ден на свидетелската скамейка и поднови обвиненията си, че е ставала жертва на насилие от страна на Деп, когато той бил пиян или дрогиран. А тези негови състояния продължавали с дни.

"Когато Джони не беше на дрога и в трезво състояние, той се проявяваше като един чудесен човек, щедър и любящ. Той беше една забележителна личност в подобно състояние и аз го обичах. Но неговата тъмна страна беше на едно истинско чудовище, при все това аз не губех надежда, че той все пак ще изтрезнее и ще излезе от въздействието на наркотиците", свидетелства 34-годишната бивша половинка на холивудския екранен герой.

Джони Деп при пристигането си в съда в Лондон - 22 юли 2020

В предишните три дни тя го обвини в многобройни актове на насилие, включително в замерянето ѝ с бутилки, хвърляни като гранати по нея.

Сред другите инциденти Хърд спомена получаване на удари с глава и гасене на угарка в седалищните ѝ части. Актрисата свидетелства, че по време на брака ѝ, често се е опасявала за живота си заради непредвидимия нрав на Деп.

Екранният герой от "Карибски пирати" съди издателите на британския таблоид "Сън" за публикация в изданието, в която той е описан като "бияч на съпруги".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени