Eмисия новини
от 00.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Юрген Клоп очаква тежък мач срещу Мидтиланд

Юрген Клоп се забавлява на пресконференцията.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че очаква здрава битка с Мидтиланд в срещата между двата тима от Шампионската лига тази вечер, въпреки че датският тима загуби първия си мач от груповата фаза с 0:4 от Аталанта.

"Те са много добри, този резултат с Аталанта не бе реален. Те имат ясен план на игра и ние трябва да вземем добри решения и да покажем, че сме готови за здрава битка", коментира Клоп. 

Запитан от датски журналист как ще действа Ливърпул срещу "по-малък клуб", германският специалист отговори: "Вие датчаните трябва да поработите върху самочувствието си. Не гледаме на вас като на малък клуб, а като на сериозен съперник в групата. Никой отбор не е влязъл в групата, защото е от хубав град или нещо подобно. Всички са там, защото са добри отбори. Те си заслужиха правото да участват в Шампионската лига и няма да развеят бял флаг. Те ще дойдат тук и ще дадат всичко от себе си. В Шампионската лига няма малки отбори. Колко си голям или малък се показва на терена, не на пресконференцията преди мача", каза още мениджърът на "червените".

Ливърпул посреща Мидтиланд с българския национал Божидар Краев в състава си тази вечер от 22:00 часа българско време. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна