Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Славиша Стоянович ще изпълнява две длъжности в Левски

Наско Сираков и Славиша Стоянович по време на представянето.
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков представи днес пред медиите новия наставник на отбора Славиша Стоянович. Сираков уточни, че той ще изпълнява функциите и на спортен директор, и на старши треньор.

"Изключително съм щастлив да представя Славиша пред вас. Искам да ви кажа, че още миналата седмица за пет минути сме се разбрали. В нито един момент Славиша не е поставял условия. Неслучайно ваши колеги в Сърбия написаха, че щом се захваща с Левски в този момент, той е мазохист. Истината е, че Славиша изключително много обича Левски. Явно се е заразил преди две години от синята идея. Лично той смята, че има недовършена работа в нашия клуб. Най-лошото е, че попада в изключително тежък момент, имайки предвид изключително големия брой болни играчи с коронавирус. Явно това е част от изпитанията, на които трябва да бъде подложен нашият клуб", заяви собственикът пред медиите.

"Щастлив съм, че съм тук, знам, че е много тежък период. Много хора ми се обадиха да ме питат да не съм луд да поема Левски сега - няма пари, няма нищо. Но има неща по-големи от парите. Да обичаш Левски, да обичаш феновете. Лесно взех решението, надявам се да имаме уважение един към друг, да изведем Левски на правилния път и да се вдигнем на по-предна позиция. Има притеснения, нормално е, но трябва да се трудим. Гледам на това като голям шанс да свърша работата ми, която не успях в моя първи мандат", бяха първите думи на Стоянович, който води "сините" в 20 мача от есента на 2018 година до пролетта на 2019-а.

Чуйте какво казаха още Наско Сираков и Славиша Стоянович:





Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна