Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В „9 Academy“ няма изпити, но се получават познания

Снимка: 9academy.com

Бизнес платформата9 Academy“, която подпомага личностното и професионалното развитие, и създава общност от подкрепящи се професионалисти, е пред своя осми сезон. Началото му е от 4 април, но кандидатстването е до 15 март.

Това съобщи в ефира на Радио София Байчо Георгиев - съосновател и фасилитатор в 9Academy.

„Привличаме доказани практици и предприемачи с опит, учители, дизайнери, проектанти, юристи, финансисти, дори ученици от последните класове. При нас участникът е в центъра на обучението от лекторите. Всеки се учи, включително и лекторите, включително и от други участници“, изтъкна Георгиев.

По думите му Академията не е за всеки. Можеш да се запишеш с конкретна цел – да учиш нещо конкретно, да усвояваш определени умения, да стартираш бизнес, да искаш да се запознаеш с дадена област или специалисти. Учиш се на свързаност с други сфери, с потребители и въобще със света.

В 9 Academy няма изпити и оценки, но се експериментира, дават се идеи за решения. Балансът между даване и вземане е особено важен, допълва Байчо Георгиев.

Местата за 8-ия сезон на Академията са ограничени до 50.

Както може да се предположи, цифрата в названието не е случайно - 9 са модулите, по които записаният може да се обучава.

Продължителността е малко повече от 4 месеца. Лекциите са след работно време. Предвидени са и разнообразни форми и събития. Има възможност да се получават и стипендии.

Чуйте повече в разговора на Боян Бочев с Байчо Георгиев.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна