Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Онлайн конференция дава съвети за убедителни презентации

Борис Христов
Снимка: Фейсбук-Борис Христов

Конференцията Present to succeed, която ще се проведе онлайн между 15 - 17 април, е посветена на изготвянето на убедителни презентации. Ще участват световноизвестни лектори.

Със сигурност Марк Боудън е едно от интересните лица. Марк е определян вече три години подред за експерт номер едно в областта на езика на тялото и в невербалната комуникация и то на световно ниво…. След това имаме хора като Чейс Хюс, който също се занимава с невербална комуникация. Едно от основните неща, с които е популярен, е това, че води обученията на армията на САЩ за невербална комуникация, което би трябвало да подскаже, че човекът знае за какво говори, обучава една от най-сложните и една от най-взискателните аудитории в света“, каза за БНР Борис Христов, основател на презентационна агенция и организатор на конференцията. 

По думите му „някои от грешките, които допускаме при презентация, са фундаментални“. 

„Това, което се забелязва е, че има фундаментални пропуски на ниво неразбиране и недефиниране на това какво искаме да постигнем с една презентация, което е много странно, отиваме да презентираме, но не се знае какво точно целим с конкретната презентация, което е проблем. Основен пропуск е, че не се разбира и не се отделя достатъчно време за това да се разбере коя е аудиторията и как да се говори на нея, от какво се интересуват тези хора“, допълни Христов в предаването „Нощен хоризонт“. 

Цялото интервю можете да чуете в звуковия файл. 

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна