Нощен Хоризонт

От основаването си през 1984 г. до днес "Нощен Хоризонт" провокира с любопитни теми вниманието на разнолика слушателска аудитория. Всеки ден от полунощ до 3 часа феновете на "нощния блок" се срещат с проблеми на нашето всекидневие главно извън сферата на политиката. В практиката ни е за гости в студиото да бъдат канени известни личности - философи, изкуствоведи, поети, артисти, музиканти, експерти в различни области. "Нощен Хоризонт" има аудитория и в чужбина, а доказателство за това са многобройните обаждания от Австрия, Германия, САЩ, Италия, Гърция, Австралия и др. Емблематични за предаването са отворените телефони, на които слушателите от цялата страна могат свободно и да изразяват мнението си по проблеми, които вълнуват обществото. Това прави "Нощен Хоризонт" своеобразен отдушник, предаване, в което слушателят е неразривна част от цялостното звучене на пулса на нощта.

Нощен Хоризонт

Водещи: Пламена Бачийска, Кармен Манукян, Станислава Пирчева, Петър Ненов, Мая Данчева, Ани Костова
Facebook: Нощен Хоризонт

Skype: noshtenhorizont

Публикации

Summer vibes festival във Видин

На 8-и и 9-и август във Видин ще се проведе Summer vibes festival. Събитието ще бъде домакин на първото игрално приключение на „Игрите на 90-те“, разказва Сами Догмуш, основател на платформата. По време на двата фестивални дни между 16:00 и..

публикувано на 07.08.20 в 15:05

Да се пристрастиш да помагаш в беда

Семейство Бояна и Милан Иванови помагат на нуждаещи се и болни хора от началото на пандемията от коронавирус. „Само за хора с големи сърца“ се нарича страницата им във Фейсбук, където последователите им наближават 9 хиляди . Решението да започнат..

публикувано на 05.08.20 в 13:38
Явор Кирин

Явор Кирин: Благословен съм да пиша песни за хора, на които се възхищавам

„Научете се да усещате, да обичате себе си. Това е една от трудните задачки. Истинската любов към своите собствени потребности. Да се довериш на интуицията си“. Това послание остави в ефира на „Нощен Хоризонт“ Явор Кирин, композитор, текстописец,..

публикувано на 02.08.20 в 13:16

Антонина в думи и в образи: По-добре се чувствам в бурно море

Тя има дълга тъмна коса, боядисана със синя боя, вероятно защото обича морето.  Прилича на приказна героиня.  Рисува.  Пише поезия.  Дизайнер е на корици на книги.  Този месец има рожден ден,  а тази година се дипломира в НХА...

обновено на 02.08.20 в 12:23

„Момчето, което чуваше всичко“ на фона на Голямата депресия

„Момчето, което чуваше всичко“ на Робърт Маккамън е роман, посветен на свръхестествена дарба, развиваща се на фона на Голямата депресия в Америка. Годината е 1934. В напрегнатата история се преплитат сериозни и болезнено актуални теми за..

публикувано на 29.07.20 в 17:10

Героите от повестта „Гераците” оживяха на сцената на драматичния театър във Велико Търново

Класически прочит на повестта „Гераците” от Елин Пелин предлага в своя нов премиерен спектакъл Музикално-драматичният театър „Константин Кисимов” във Велико Търново. Героите от емблематичното и вечно произведение от българската литература ще..

публикувано на 29.07.20 в 14:49
Гл.комисар Николай Николов

Главен комисар Николай Николов: Замърсяването в Марица не е толкова голямо, че да отрови цялата река

Очаква се днес до обяд да станат ясни резултатите от пробите на водата, взети от района на река Марица край Димитровград, където вчера се отровиха 29 крави. Това заяви за БНР главен комисар Николай Николов  - директор на Главна дирекция "Пожарна..

публикувано на 28.07.20 в 03:00

"Чуй ме със сърцето" с кауза да представи българското кино пред глухите хора

Идеята за "Чуй ме със сърцето" идва, когато Боряна Гюрова се свързва с Виктория Радославова, която по това време е режисьор по монтажа на известния филм на Зорница София "Воевода". Гюрова пита „Филмът има ли български субтитри, за да може да бъде..

публикувано на 24.07.20 в 09:59

Бяха вдигнати блокадите на възлови кръстовища в столицата

Два часа протестиращите срещу кабинета "Борисов" бяха блокирали движението на 7 ключови кръстовища в София. Градският транспорт промени маршрутите си заради спряното движение. Протестиращите скандираха "оставка" и настояваха за нови парламентарни..

публикувано на 23.07.20 в 01:03

Александру Мик: Много от зрителите на „Евровизия“ стават и близки приятели

Александру Мик е родом от Румъния. В момента влогърът живее на японския остров Окинава, където прави видеа, свързани с пътувания и с песенния конкурс „Евровизия“. Публикува ги в канала си и признава, че се е запалил по музикалната надпревара още..

публикувано на 20.07.20 в 16:41