Нощен Хоризонт

От основаването си през 1984 г. до днес "Нощен Хоризонт" провокира с любопитни теми вниманието на разнолика слушателска аудитория. Всеки ден от полунощ до 3 часа феновете на "нощния блок" се срещат с проблеми на нашето всекидневие главно извън сферата на политиката. В практиката ни е за гости в студиото да бъдат канени известни личности - философи, изкуствоведи, поети, артисти, музиканти, експерти в различни области. "Нощен Хоризонт" има аудитория и в чужбина, а доказателство за това са многобройните обаждания от Австрия, Германия, САЩ, Италия, Гърция, Австралия и др. Емблематични за предаването са отворените телефони, на които слушателите от цялата страна могат свободно и да изразяват мнението си по проблеми, които вълнуват обществото. Това прави "Нощен Хоризонт" своеобразен отдушник, предаване, в което слушателят е неразривна част от цялостното звучене на пулса на нощта.

Нощен Хоризонт

Водещи: Пламена Бачийска, Кармен Манукян, Станислава Пирчева, Петър Ненов, Мая Данчева, Ани Костова
Facebook: Нощен Хоризонт

Skype: noshtenhorizont

Публикации

"Акага": Хуморът ни крепи заедно, това е концепция на групата ни

„Фънкът ни събра като група. Човек трябва да има сърце към рока, за да свири фюжън". Така се представиха в предаването „Нощен Хоризонт“ Красимир Куртев и Петър Главанов от „Акага“. Краси е бас китарист и вокалист на бандата, а Пепи е..

публикувано на 17.10.18 в 15:23

Доц. д-р Васил Атанасов: Наблюдава се ръст на комбинираната употреба на наркотици от шофьорите

Все повече проби на водачи се изпращат за потвърдителен анализ в Клиниката по спешна токсикология във Военномедицинска академия. Това заяви в предаването "Нощен Хоризонт" началникът на Токсикохимична лаборатория към клиниката доц. д-р Васил Атанасов:..

публикувано на 16.10.18 в 08:01
Цветана Манева

Актрисата Цветана Манева: Работата на театъра е апостолска, мисията му - да просвещава

Актрисата Цветана Манева - емблема на българския театър и кино гостува в поредицата "Магията на театъра" на предаването "Нощен Хоризонт". Тя е дете на известния пловдивски актьор Георги Манев. Като съвсем малка се е уплашила от една постановка с..

публикувано на 29.09.18 в 16:33

Пламен Божилов: Четейки, всяка секунда си различен

„Всеки ден книгата е нещо различно. Тя е най-естественият начин човек да живее в нещо около себе си, извън себе си. Тя е проекция на човека извън него. Четейки, всяка секунда ти си различен. Едно от най-ценните състояния е непрекъснато да си..

обновено на 28.09.18 в 14:49

"Чарли Клотски" - непокорната срещу еднообразието бунтарка с компютърни платки

Това е историята на едно момиче, което преди е мечтало да бъде пилот на изтребител, а днес е кацнало трайно върху любимото си занимание – да прави аксесоари от… компютърни платки. „Чарли Клотски“ е брандът, зад който стои Галя Белева. Въпреки че..

публикувано на 27.09.18 в 16:10

Любо Малковски: Вярата е голяма сила, тя те води, въпросът е накъде

„Музиката за мен винаги е била пътешествие в непознати места, които аз, виждайки ги, след това разказвам на другите за тях. Винаги е било важно за мен да усетя доколко съм успял да направя това разбираемо за хората, да го разкажа така, че..

публикувано на 27.09.18 в 14:40

Орлин Павлов – „Още малко...” в „Нощен Хоризонт”

Орлин Павлов ще представи за първи път на живо новия си албум „Още малко...”, от който е и едноименната песен, превърнала се в хит - част от сериала с негово участие „Скъпи наследници”. Концертът е в зала 1 на НДК на 1 октомври, когато е Световният..

публикувано на 24.09.18 в 15:28

През октомври ще се проведе Национално биенале на българската илюстрация

Сайтът "Българска илюстрация" и Столичната библиотека организират Национално биенале на българската илюстрация. Със събитието ще бъдат отбелязани 90-годишнината на Столичната библиотека и 50 години от първата национална изложба, заяви в предаването "Нощен..

публикувано на 24.09.18 в 05:03

Столичната библиотека отбелязва с изложба и конференция 90-годишния си юбилей

Столичната библиотека ще отбележи през октомври своя 90-годишен юбилей. Събитията по този повод започват на 15 октомври с изложба в Градската градина, разказа в предаването "Нощен Хоризонт" Ана Анастасова - ръководител сектор "Краезнание и книжовно..

публикувано на 24.09.18 в 04:53

Посветиха изложба на дядо Добри

От 13 до 26 септември в клуба на фотожурналиста в столицата може да се насладите на фотоизложбата посветена на Дядо Добри. На откриването ще бъде представена и идеята на Инициативен комитет за изграждане на паметник на човека, който десетилетия..

публикувано на 19.09.18 в 14:49