Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любослав Пенев няма проблеми преди мача с Лудогорец

Любослав Пенев
Снимка: БГНЕС

"Нямаме кадрови проблеми, тренираме всички, има един-двама ударени. Ще завършим първенството както подобава. Винаги се целим в победа. Аз отговарям за моя отбор, който е ЦСКА, ние ще бъдем пределно мотивирани и ще изиграем много сериозно мача", коментира треньорът на ЦСКА София Любослав Пенев на пресконференция преди утрешното дерби с шампиона Лудогорец.

"Червените" посрещат своя съперник в сряда от 19:30 часа на стадион "Българска армия".

"Отборът е много добре подготвен и винаги ще бъдем готови под мое ръководство. Аз исках да се играе мачът, отборът беше подготвен, на лагер. Получи се, че не се състоя мачът, не искам да коментирам повече, има си някакви причини и мотиви. Мислим за следващия мач, за купата", коментира Пенев по повод отменения двубой с ЦСКА 1948 в края на миналата седмица

"Ние винаги ще играем за победа, независимо в кой отбор съм. Много е важно да тренираш добре, за да играеш добре. Ако прави нещо много добре на тренировките, ще го правиш още по-добре в мача. Купата е там, не я забравяме, ще положим максимални усилия, но искаме да се представим по най-добрия начин във всички мачове", каза още Пенев.

Наставникът на "червените" коментира и кончината на легендарния защитник на ЦСКА и българския национален отбор Георги Димитров-Джеки. "Светла му памет, знам, че беше болен последната година и половина. Не можа да се справи. Ние бяхме и колеги, и приятели. Рано или късно всички поемаме по този път, не си мислете, че сме безсмъртни", каза той. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени