Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 30 момичета на кастинга за "Кралица на Бургас 2021"



14 момичета предстои да бъдат избрани за участие в предстоящото издание на конкурс за красота „Кралица на Бургас“. Събитието ще е на 6 юни. Това ще е десетото му издание.

„Кастингът за предстоящата надпревара се проведе този петък. Явиха се над 30 момичета и изборът ни все още продължава. Много съм доволна, че имаме много високи момичета, възрастта е от 16 до 24 години. Всички, които се явиха учат в престижни университети или в елитни гимназии. Всяка има свое излъчване, трудно ще е на журито да избере само една победителка!“, съобщи Ваня Кирова организатор и лицензиант на конкурса.

Организаторите на „Кралица на Бургас 2021“ обещават и тази година едно истинско модно събитие. В конкурса ще бъдат представени уникални официални тоалети на един от най- известните в България дизайнери Стоян Радичев. Подготвена е и интересна програма, както и уникална хореография, за която ще се погрижи ръководителя на танцова школа „Естрела“- Олга Мохова.

Входът за конкурсът "Кралица на Бургас е свободен. Престижният конкурс ще е в Летния театър на 6-ти юни от 20.30 ч.

повече за предстоящото светско събитие и какво е било представянето на Мария Бакалова  в конкурсите за красота по морето може да чуете в звуковия файл:
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна