Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любослав Пенев: Изпълнихме две от трите си цели

Любослав Пенев говори пред медиите.
Снимка: БГНЕС

Изпълнихме две от трите поставени цели. Това заяви старши треньорът на ЦСКА София Любослав Пенев на днешната си пресконференция преди последното домакинство за сезона срещу Берое от 31-ия кръг на Първа лига. Срещата е от 20:00 часа в сряда, 26 май, на стадион „Българска армия“.

„Очакванията са положителни, ще видим с какво ще ги излъжем утре, с няколко промени в нашия състав, които те не очакват, но ние си гледаме нашия отбор. Не е протоколен мачът, ще има промени, някои футболисти, които са играли по-малко, ще вземат участие. Трябва да се отнесем професионално, след малко имаме тренировка, после лагер – никакво подценяваме, всеки мач трябва да се играе на максимални обороти“, заяви наставникът.

„От един мач не може да се даде конкретен отговор – аз вече ги наблюдавам два месеца откакто работя с ЦСКА – мога само да ги похваля. Ясно е класирането, кой къде ще играе, ще се играят там баражи, въпреки че не се знае в кой град. Поздравявам ги, доволен съм от това, което се случи за толкова кратко време, преди тези два месеца, без значение в какво състояние е бил", продължи той.

Пенев сподели, че е много доволен от спечелването на купата и класирането за Европа. „Преди две години го оставих перфектен, сега поставих три цели – шампион, купа, Европа, от тези три, постигнахме две, за мен това е много добро представяне за краткото време, в което работихме заедно. Трябва да продължим по този начин, разбира се, трябва и да подобряваме, в това съм убеден. Миналият сезон беше още по-малко това разстояние – това са теми, върху които се работи в момента, не е моментът да го коментираме, интересува ме мачът утре – да са спокойни и свежи за утре. Аз се поставям в положението на другите клубове – не е нормално да не знаят къде и кога играят“, допълни Любослав Пенев..


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна