Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Килиан Мбапе няма да напуска Пари Сен Жермен

Килиан Мбапе остава на "Парк де Пренс".
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нападателят на Франция Килиан Мбапе ще остане в Пари Сен Жермен, заяви президентът на клуба Насер Ал Хелаифи. Играчът, чийто контракт изтича през 2022 г., е спряган за трансфер в Реал (Мадрид).

"Казвам ясно: Мбапе ще остане в ПСЖ. Ние няма да го продадем и той няма да си тръгне като свободен агент. Мбапе притежава всичко нужно, къде може да отиде? Кой клуб от гледна точка на амбиции и проект може днес да се конкурира с ПСЖ? Всичко върви добре. Надявам се, че ще можем да постигнем споразумение за контракт", заяви Ал Хелаифи пред "Екип".

Президентът на ПСЖ коментира и слуховете за Неймар и Меси.

"Никога не съм имал съмнения, че той ще продължи контракта си. Дори когато Барселона се опита да подпише с Неймар, ние отхвърлихме предложението. Мисля, че този клуб има някакви финансови проблеми, но това не е наша работа. Този клуб винаги е искал Неймар, това не е тайна. Неймар обаче не иска да си тръгва. Казах на президента на Барселона, че контрактът на Меси изтича и всички клубове имат право да водят преговори с него от 1 януари. Всички велики играчи искат да преминат в ПСЖ. Меси е фантастичен футболист", каза президентът на парижани.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна