*0v,ld(r"Ǥ"Ǥx"Ǥ Ǥ𚴤H"Ǥ/blagoevgrad/Idei_Interesi_Biznes/broadcasts){H retu"Ǥx"Ǥ"Ǥ"Ǥ8ɤ"ǤЗдравен компасargUϣ:݌& if"Ǥ"ǤP#Ǥx"Ǥ(#Ǥ/blagoevgrad/zdraven-kompas/broadcastsUX t.srh#ǤP#Ǥ#Ǥ"Ǥ#ǤАз, Буки, Ведиdocume_71. 'ht#Ǥ#Ǥ $ǤP#ǤDcͤ$Ǥ/blagoevgrad/Az_Buki/broadcastm! 'Pa8$Ǥ $Ǥ$Ǥ#Ǥh$ǤПриемна в ефирhttpE/4^&book$Ǥ$Ǥ$Ǥ $Ǥ$Ǥ/blagoevgrad/priemna-v-efir/broadcastc냻+func%Ǥ$Ǥp%Ǥ$Ǥ@%Ǥ/var/www/html/bnr/app/BNR/View/header.html.creW ));t.%Ǥp%Ǥ%Ǥ$Ǥ%Ǥe8ce14eb45298d8e5afcb83a4c2fb06162d3a16f.inser68!; &Ǥ%ǤX&Ǥp%Ǥ0&Ǥ3312865406601367c919c09-33414459site="" class='article-page mc-1141' >
Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Арена на дамския бизнес“ в София

| обновено на 08.06.21 в 14:55
Снимка: Наталия Ганчовска

"Арена на дамския бизнес" представи жени предприемачи със стартиращи бизнеси или готови бизнес идеи, които търсят реализация. Всяка от участничките е преминала през менторска програма и от сцената на събитието разказа за своя бизнес проект в търсене на партньори и финансиране. 

Събитието откри изпълнителният директор на Агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия Бойко Таков и председателят на Търговско-промишлената палата Цветан Симеонов.

На сцената на форума се качиха 24 бизнесдами, които по иновативен и атрактивен начин ще представят своите планове и конкретните стъпки, с които смятат да ги осъществят, обясни Гена Събева - организатор на събитието:

"И за това в залата сме поканили всякакъв род финансиращи институции, поканили сме и хора, които биха желали в даден момент да започнат бизнес - могат да намерят техния съдружник, могат да намерят нещо, които да ги вдъхнови, за да направят първата крачка. Някои идеи могат да останат в зародиш и просто да не се развият в бизнес, но други идеи - те вече са бизнес".

Мартина Биковска по образование e художник-дизайнер, по душа - мечтател, по професия - декоратор-сладкар. От 4 години тя развива собствена сладкарска къща, но е трупала умения в бранша 10 години преди това. 

В сладкарството открива изкуството да създава скулптури и оригинални композиции, които носят радост и настроение в празниците и делниците на хората.

Репортаж на Наталия Ганчовска в предаването "12+3" можете да чуете от звуковия файл.

Снимка: Наталия Ганчовска

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна