Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Футболистите на Левски подкрепиха Живко Миланов

Живко Миланов
Снимка: БГНЕС

Футболистите на ПФК Левски излязоха с декларация, в която категорично отричат за раздор в отношения с наставника на тима Живко Миланов и заявяват, че застават твърдо зад своя треньор и ще направят всичко по силите си, за да прекъснат негативната серия от резултати в началото на сезона.

"Левскари, днес бе публикувана поредната дезинформация по адрес на ПФК Левски и в частност футболистите и треньорския щаб на първия тим. Бяха приписани реплики на играчите, които никога не са били изричани, и които насаждат впечатление за разрив в отношенията между наставника Живко Миланов и футболистите. С цялата си отговорност, искаме да кажем, че всички в тима подкрепяме и стоим зад своя треньор, изпълняваме своите задължения и сме пределно мобилизирани да прекъснем негативните резултати, които записахме в първите два мача от първенството. 

За нас тези две загуби са също толкова болезнени, колкото и за всички привърженици, милеещи за „синия“ отбор. И ние не по-малко от всички, обичащи „Левски“, искаме отборът да се върне на победния път. В никакъв случай няма да се оправдаваме с тежкия период, през който клубът преминава, а ще продължим да работим заедно, за да победим", се казва в декларацията на "сините" футболисти.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна