Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Н. Хаджигенов: Има шансове да подкрепим кабинета на "Има такъв народ"

Николай Хаджигенов участва в днешните консултации за подкрепа на проектокабинета на ИТН - 3 август 2021 г.
Снимка: БГНЕС

От "Има такъв народ" ни показаха мултимедийна презентация, с по два реда за всеки кандидат, изгледахме я и си тръгнахме. Така коментира Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!" пред БНТ срещата на коалицията с "Има такъв народ" днес.

Пламен Николов за проектокабинета: Ще произведем новина ИБГНИ, ДБ, БСП решават дали да подкрепят кабинета

"Има шансове да бъде подкрепим кабинета на "Има такъв народ". Ще обсъждаме и хората, защото ние влязохме в политиката по определени причини. Трябва да преборим врага, защото корупцията все още е факт. Това е сложна трудна война, която ние трябва да водим", заяви Хаджигенов. За него някои от кандидатите са абсолютно непознати.

Пламен Николов представи проектокабинета на ИТН

"Настояваме категорично да подпишем споразумение, което ще даде насоки какво ще прави това правителство с парламента. Идеята за нашето влизане в политиката е да направим промяна. Всеки от нас ще реши самостоятелно как да гласува", каза още Хаджигенов.

"Нашата парламентарна група очаква продължението. Очакваме да чуем мнение за споразумението, ако ще има такова, трябва да се изработи. Аз съм категоричен - споразумение трябва да има", каза Николай Хаджигенов.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени