Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Връчиха грамоти на медици от Бургас за ваксинационната кампания

Снимка: БНР Бургас

Връчиха грамоти на медиците от Бургас, които провеждат ваксинационната кампания. Отличията са присъждат от Министерството на здравеопазването и са за  работещите във ваксинационни кабинети и за общопрактикуващи лекари.

Грамоти за постигнати резултати получи екипът на имунизационния кабинет към Регионалната здравна инспекция и общопрактикуващият лекар доктор Румяна Каменска.

Отличието връчи областният управител професор Мария Нейкова първо на директора на здравната инспекция доктор Георги Паздеров.

„Едно признание за всеотдайността, за професионализма на всички“, каза тя.

„Благодаря ви, професор Нейкова. Приемам тази грамота за признание за усилията… Тук са доктор Григорова - директор на дирекция и доктор Киселкова, която е шеф на отдела за противоепидемичен контрол. Най-вече те двете организираха имунизационната кампания да изглежда така в Бургас, както изглежда“, отговори д-р Паздеров.

На церемонията присъства и доктор Пламен Панайотов от регионалната структура на общопрактикуващите лекари, който е поставил близо 4 хиляди ваксини от началото на годината до момента.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна