Eмисия новини
от 09.00 часа
Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Планова техническа профилактика на предаватели на БНР

Снимка: Ани Петрова, архив

На 27 септември  ще бъде извършена планова техническа  профилактика от 9 до 17 часа на предавателите на ултракъси вълни БЕЛОГРАДЧИК 4 на честота 102.3 MHz и КАРНОБАТ 4 на честота 95 MHz .Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма „Хоризонт“ през интернет сайта player.bnr.bg, а в района на Белоградчик на честота 101.4 MHz.

Също на 27 септември  ще бъде извършена планова техническа  профилактика от 9 до 17 часа на предавателите на ултракъси вълни БЕЛОГРАДЧИК 5 на честота 88.2 MHz и КАРНОБАТ 5 на честота 103.2 MHz. Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма „Хр. Ботев“ през интернет  сайта player.bnr.bg, а в района на Белоградчик на честота 99. 5 MHz.

На 27 септември ще бъде извършена и планова техническа профилактика от 9 до 17 часа на предавателя на ултракъси вълни БЕЛОГРАДЧИК 6 на честота 106.8 MHz. Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате  програмата на Радио Видин през интернет  сайта  player.bnr.bg.

Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.