Eмисия новини
от 05.00 часа
Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Планова техническа профилактика на предаватели на БНР

Радиопредавател
Снимка: predavatel.com

На 25 октомври ще бъде извършена планова техническа профилактика от 9 до 17 часа на предавателя на ултракъси вълни ПРОВАДИЯ 4 на честота 88.9  MHz.  Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма „Хоризонт“ на честота 100.9 MHz и през интернет сайта player.bnr.bg.

На 25 октомври ще бъде извършена планова техническа  профилактика от 9 до 17 часа на предавателя на ултракъси вълни ПРОВАДИЯ 5 на честота  102.9  MHz. Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма „Христо Ботев“ на честота 104.8 MHz и през интернет  сайта player.bnr.bg.

На 25 октомври ще бъде извършена планова техническа  профилактика от 9 до 17 часа на предавателя на ултракъси вълни ПРОВАДИЯ 6 на честота  105.3  MHz. Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма „Радио Варна“ през интернет сайта player.bnr.bg.

Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
Подкасти от БНР