Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Планова техническа профилактика на предаватели на БНР

Снимка: Ани Петрова, БНР

На 26 октомври ще бъде извършена планова техническа профилактика от 9 до 17 часа на предавателите на ултракъси вълни ПЛОВДИВ 4 на честота 88.1 MHz и ШУМЕН 4 на честота 94.5 MHz. Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма „Хоризонт“ в района на Пловдив на честота 100.9 MHz , в района на Шумен на честота 102 MHz и през интернет сайта player.bnr.bg.

На 26 октомври ще бъде извършена планова техническа профилактика от 9 до 17 часа на предавателите на ултракъси вълни ПЛОВДИВ 5 на честота 91.7 MHz и ШУМЕН 5 на честота 100.4 MHz. Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма „Христо Ботев“ в района на Пловдив на честота 92.2 MHz и през интернет сайта player.bnr.bg.

На 26 октомври ще бъде извършена планова техническа профилактика от 9 до 17 часа на предавателя на ултракъси вълни БЛАГОЕВГРАД 6 на честота 103.2 MHz. Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма „Радио Благоевград“ през интернет сайта player.bnr.bg.

На 26 октомври ще бъде извършена планова техническа профилактика от 9 до 17 часа на предавателя на ултракъси вълни ПЛОВДИВ 6 на честота 94.0 MHz. Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма „Радио Пловдив“ през интернет сайта player.bnr.bg.

На 26 октомври ще бъде извършена планова техническа профилактика от 9 до 17 часа на предавателя на ултракъси вълни ШУМЕН 6 на честота 93.4 MHz. Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програма „Радио Шумен“ през интернет сайта player.bnr.bg.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени