Eмисия новини
от 05.00 часа
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Костадин Костадинов: Време е обирът на нашето бъдеще да спре

Длъжни сме да изправим на крака нашата държава, каза лидерът на „Възраждане“

„От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното и сме длъжни пред своя народ да изправим на крака нашата държава, която винаги е оцелявала досега. Въпреки, че т.нар. политическа класа успя да я доведе до унизително положение, в което нашата родина, разпъната между великите сили, просто не може да си поеме дъх.“ Това заяви в декларация от трибуната на парламента лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Народът ни заслужава нови, решителни и откровени водачи и е крайно време българската политика да бъде направлявана от достойни мъже, подчерта Костадинов.

„България няма нужда от страхливи и продажни управници. България има нужда от хора, които защитават българските национални интереси.“

Кукловоди на едно дългогодишно национално предателство продават народа и земята ни за жълти стотинки, отбеляза лидерът на „Възраждане“.

„Земя, по която хората умират все повече и се раждат все по-малко. Плодородна земя с вносни храни, вносни ценности, вулгарно и цинично маскирани като неизбежна модерност. Но България има имунна система.“

„Не може вечно да се лъже, краде и изнудва. Не може вечно да се минава между капките на историята“, изтъкна Костадин Костадинов пред депутатите.

„Тук сме, за да кажем „не“ на Зелената сделка и да не допуснем под каквато и да е форма Истанбулската конвенция“, допълни Костадинов и потвърди, че ще се борят срещу принудителна или задължителна ваксинация и срещу „сертифицирането на отнети граждански права“.

„Няма да отстъпя и сантиметър назад в битката за българските национални интереси“, декларира Костадинов.

България заслужава добро, отговорно и съвестно управление, смята Костадин Костадинов.

„Време е обирът на нашето бъдеще да спре“, обобщи той.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
Подкасти от БНР
/radiobulgaria/history/list ۚRrM5x 0 ]v.p]v.]v.]v.Xv.]v.Традиции-size:1ڟ[foot]v.]v.8^v.p]v.^v./radiobulgaria/traditions/listqSQ.,ժgBP_Lли^v.^v.8_v.8^v.^v./var/www/html/bnr/app/Modules/News/View/Details/partials/gallery_inner.html п\Μeܽ)елP_v.8_v._v.^v._v.35d367308d7b41296ddb6bfd159a4c618dee3112квૐ_"