Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Неизвестен стреля по движещ се автомобил в Сливен

3
Снимка: Стоян Радев

Полицията в Сливен издирва неизвестен за сега мъж, който снощи около 20.15 часа е стрелял по движещ се автомобил в парк “Юнак“ в близост до паркинга на стадион „Хаджи Димитър“. Общо 11 куршума са изстреляни по автомобила на 33-годишния Асен Булгаров, който не е пострадал.

Случаят е докладван и е под наблюдението на Окръжната прокуратура , съобщи за БНР говорителят на прокуратурата в Сливен Ваня Белева. 

Булгаров разказа, че снощи е отивал към фитнеса, когато е открита стрелба по колата му от маскиран мъж.  

"Към 20.15 часа идвах към залата и застигнах мъж в черно облечен, с черна качулка, черен анцуг, черни маратонки. Като го подминах и започна да стреля. Като го усетих, че стреля по колата, дадох газ и отидох и паркирах там до залата и слязох. Той вече беше избягал." 

Мъжът съобщи още, че от година и половина има фирма за бързи кредити и няма задължения. За снощната стрелба той обяви, че е споделил пред полицията подозренията си за поръчителя. 

"Няма да изпадам в подробности, за да не пречим на работата на разследващите." 

Преди месец са запалени колите на Булгаров, разказа неговият близък Борис Шейтанов. 

"Не се случи нищо, може би поне разследването не е стигнало до никъде, нямам идея. Нямам и информация, може да е стигнало, но не е първият път, в който се прави такъв опит за покушение." 


Хората в парка коментираха, че по чудо няма пострадали, защото районът е оживен.

"Определено е притеснително; Какво да кажа – това е насилие; Кучета знам, че се разхождат, млади семейства идват. Това е крайно неприемливо." 

Работата по случая продължава. 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна