Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията във Великотърновско издирва 26-годишна жена

Снимка: МВР

Полицията обяви за общодържавно издирване 26-годишна жена от село Лозен, община Стражица. Юмиш Салиева Мехмедова е с тежко психиатрично заболяване и вчера е направила опит да убие по-малката си сестра.

26-годишната жена, който страда от тежко психиатрично заболяване, вчера е заключила майка си, след което с нож е намушкала няколко пъти 13-годишната си сестра. Пострадалото момиче е оперирано в областната болница във Велико Търново и е с опасност за живота. Сигналът е бил подаден в полицията в Стражица от мъж, станал свидетел престъплението. 

26-годишната Юмиш Салиева Мехмедова се укрива, опасна е за себе си и околните, посочиха от ОДМВР. За последно жената е била видяна вчера около автогарата в село Камен.  

Издирваната е висока 162 сантиметра, със слабо телосложение, кафяви очи, права, дълга до раменете червена коса (боядисана). Била е облечена с тъмно яке с качулка, черен клин и жълти джапанки.  

От полицията призовават гражданите, които имат информация за местонахождението на Юмиш Мехмедова, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна