Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Трявна отново се провежда фестивалът "Fun навън"

В Трявна за четвърта поредна година се провежда фестивалът "Fun навън", който събира малки и големи за няколко дни, изпълнени с емоции.

Организаторът Марго Симеонова сподели за БНР, че все повече хора изявяват желание да се включат с лекции и работилници към феста.  

"Нашата цел е да изведем хора на всякаква възраст на открито, за да прекарат повече време заедно, да общуват, да играят, да се забавляват и в същото време да научат нови неща. Мисията ни е да популяризираме района, природосъобразния и здравословен начин на живот, да съберем хората и да популяризираме различни форми на изкуство.

Тази година в програмата има и нови елементи. Един от тях е "Събор на новоселци", който събира на едно място хора, наскоро решили да живеят в по-малко населено място, които да обсъдят проблемите си с грижите за дом, за животни, за градина. 

"Много се засили потокът, особено към селата през последните години, но хората са изправени пред големи предизвикателства. Искаме да създадем една малка общност, която да може да си помага". 

Ще има творчески работилници, лекции, представяне на книги и други.

Цялата програма вижте тук

По публикацията работи: Венцислав Василев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна