Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

IMP и Рони Ромеро ще разтърсят Пловдив на 17-ти август

| обновено на 16.08.22 в 09:32

Световноизвестният вокалист на „Рейнбоу“ Рони Ромеро и супергрупата на д-р Милен Врабевски "Intelligent Music Project" отново ще разтърсят Пловдив. Концертът е на 17 август на сцената на Античен театър. С него се поставя началото на лятното турне на бандата.

В интервю за Радио Пловдив създателят на групата доктор Милен Врабевски, който е също така и един от най-успешните иноватори у нас, предприемач, филантроп, меценат, с множество родолюбиви каузи, заяви, че Пловдив е любим град.

„Започваме лятното си турне от Пловдив, защото ни е любим град. Тук стават едни от най-хубавите концерти. Много обичаме пловдивската публика, тя е магическа и ни повлиява силно позитивно“, обясни доктор Врабевски.


Публиката ще се наслади на двучасово рок шоу със специални светлинни ефекти

Със специални светлинни ефекти ще бъде представен новия албум на Intellijent Music Project, който е озаглавен „Unconditioned“ и е седми за групата. Музикантите ще изпълнят и вече утвърдени хитове.

„В албума „Unconditioned“ става въпрос за безусловната обич, която ако присъства в съзнанието ни и успява да доминира, е предпоставка за решаването на повечето казуси от обкръжаващата ни действителност“, категоричен е доктор Врабевски.

„Unconditioned“ отбелязва нов момент в развитието на групата

Създателят на "Intelligent Music Project" казва, че в седмия албум има нови моменти в развитието на групата. Рони Ромеро, музикалният продуцент на групата Иво Стефанов и Бисер Иванов, който е китарист на бандата, са направили две парчета в него.

„Като продуцент и човек, който отговаря за развитието на групата, давам възможност на останалите таланти да покажат атмосферата в един рок състав, който се характеризира с изключително близките и приятелски отношения между членовете на бенда. Това няма как да не рефлектира в някаква ползотворна творческа среда, и исках тя да бъде демонстрирана“, каза още пред Радио Пловдив доктор Врабевски.

Intelligent Music Project ще излязат на сцената в състав – Рони Ромеро, Стоян Янкулов – Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Боби Косатката, Самуел Ефтимов, Лина Никол и Димитър Сираков.

Цялото интервю с доктор Милен Врабевски можете да чуете в звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна