Eмисия новини
от 05.00 часа
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Изложба "Огледала" събира в едно 10 визуални серии на наши фотографи

Изложбата "Огледала"
Снимка: клуб Photoworld

Колективна изложба на клуб Photoworld се открива утре в столичната галерия nOva Art Space.

Изложбата "Огледала" събира в едно погледа на различни автори, към различни теми, които ги вълнуват. Ще видите абстрактни пейзажи, микросветове, истории от различни краища на света. Ще се потопите в отделни човешки истории, ще се насладите на способността на природата да твори. Ще видите как човешкия ум създава визуални мистерии и ще видите как изкуственият интелект интерпретира късчета от нашата история.

Всеки човек вижда различни части от света, който ни заобикаля. Правят му впечатление различни неща. Всеки прави избор на кои от тях да придаде важност и значение. Всеки от нас е едно огледало, което отразява различна част от реалността.

"Огледала" ще ви срещне с 10 визуални серии и ще ви предложи 10 различни преживявания.

Това е втората колективна изложба на клуба. Миналата есен отново 10 автора изложиха своите фотографии в същата галерия под заглавието“ Фрагменти“.

Октриване: 5 октомври, сряда, 19:00 ч., nOva Art Space, София, ул. Съборна 3 Автори в изложбата са: Владимир Спасов, Вили Гутова, Емануил Трейман, Красимира Пастирова, Мая и Ивайло Сапунджиеви, Поля Димитрова, Petra Marino, Цветомил Семков, Янко Джемеренов.

 Изложбата се реализира се с финансовата подкрепа на НФК.

Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.