Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В епизодa на 257 podcast:

Да търсим ли логика, където няма такава?

Хубаво нещо е позитивният дух, който носим вътре себе и излъчваме навън във всичко, което правим или онова, което Маршал Гордсмит нарича "Моджо". Какво става обаче, когато се появят фактори, които стрелят по него?

Стана дума за спасителните "залъгалки" на свръхангажираността и това дали можем да променим фактите, ако те не се променят, докога да чакаме, да чакаме ли?!

✔️ Да търсим ли логика там, където няма такава?

Може би, има логика и в този въпрос. Вероятно всеки ще се съгласи, че светът не е особено разумно място. И ние хората сме доста нелогични.

✔️ В много случаи се надяваме, че логиката ще надделее и ще покаже на останалите, че сме прави. Но прави за кого?

✔️ А не е ли по-добре да помислим за плюсовете, които можем да извлечем на фона обективността и справедливостта, която за всеки е различна?

🎧▶️ Отговорите са в този епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast с водещи Катя Василева и Кристина Крънчевачаст и от първата у нас книга за подкасти "Подкастите - гласът на Интернет".

Задавайте и пишете смело и вашите въпроси, предложения за теми, споделен личен опит и вдъхновяващи истории за лидерство, а защо не и за провала като стъпка към успеха на 257@bnr.bg. Разкажете ни ги и бъдете гост и ководещ в 257 podcast.

Всички епизоди можете да откриете тук:


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна