Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стефания Колева и Деян Ангелов гарантират смях с ново представление

Снимка: Фейсбук

Взаимоотношенията между мъжете и жените са неизчерпаем извор на хумористични ситуации, в които всеки може да се припознае. Как стендъп постановката "Без гаранция" успява да представи по автентичен, смешен и неповторим начин тази вечна тема разказват актьорите Стефания Колева и Деян Ангелов.  

"Заповядайте да видите това представление, скоро няма да видите такова!", призовава Колева.

Стефания Колева, Деян Ангелов и Божидар Александров

Актьорите споделят, че на базата на своя личен опит и ситуациите, с които ежедневно се сблъскват, са успели да изградят заедно с автора на постановката, Николай Гундеров, преживяване, в което публиката разпознава себе си. Разбира се, темата не е ново откритие, но начинът, по който Колева и Ангелов я поставят под формата на стендъп монолози, е неподражаем.

По думите на Ангелов стендъп комедията е единствената форма, в която артистът може да говори свободно на теми, които наистина го вълнуват, да изрази собствената си гледна точка и да надгради личните си преживявания.  

Колева отправя още една провокативна покана към публиката: "Заповядайте! Няма гаранция с кого ще си тръгнете – гаранцията е с кого сте дошли!"

Представлението "Без гаранция" ще весели зрителите през цялото лято. На 29 юни предстои премиера във Велико Търново, на 11 юли – в София, на 6 август – в Пловдив, на 9 август – в Царево, на 11 август – на откритата софийска сцена Кино Кабана, на 13 август – Варна.

Целия разговор чуйте в звуковия файл: 

По публикацията работи: Бисерка Граматикова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна