Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Славия и Локомотив (Пд) печелят в контроли

Снимка: БТА

Славия победи с 2:0 като гост Марек в контролна среща. С двубоя на стадион “Бончук” приключи подготвителният лагер на “белите” в Банско.

Голове на Роберто Райчев и Кристиан Балов след почивката осигуриха четвъртия пореден успех в предсезонните проверки за отбора, воден от Златомир Загорчич. Удари на Иван Минчев и капитана Галин Иванов срещнаха гредите на вратата на домакините от Дупница.

Локомотив (Пловдив) завърши подготвителния си лагер с категорична победа с 4:0 над  Пирин (Благоевград) в контролна среща, играна в Самоков.

Христо Иванов даде преднина на Локомотив в 12-ата минута. В 50-ата минута Мартин Хайдаров покачи на 2:0. В 65-ата Владимир Медвед бе съборен в наказателното поле на “орлетата” и съдията отсъди дузпа. Христо Иванов бе точен от бялата точка за 3:0. В 76-ата минута Кръстьо Банев бе изгонен и “черно-белите” завършиха срещата с човек по-малко. Крайното 4:0 оформи Ефе Али пет минути преди края.

Хебър Пазарджик отстъпи на хърватския Горица с минималното 0:1 в третата си контрола по време на летния подготвителен лагер в Словения. Никола Вуйнович отбеляза единственото попадение в 65-а минута на мача от дузпа.


По публикацията работи: Владислав Стоянов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна