Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ръководството на Спартак (Варна): Александър Томаш е наш треньор

Снимка: БТА

Ръководството на Спартак (Варна) излезе с официална позиция по повод появилите се спекулации за преминаването на старши треньора на отбора Александър Томаш в друг клуб. Още от вчера има слухове, че бившият защитник на ЦСКА се е разбрал да поеме клуба от Борисовата градина. На официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук бе публикувана позицията на ръководството.

"Официална позиция на ФК Спартак Варна:

Във връзка с появилите се в медиите информации относно потенциално преминаване на старши треньора Александър Томаш в друг клуб, ръководството на ФК Спартак Варна би искало да увери своите привърженици и обществеността, че няма промяна в ангажиментите на господин Томаш към клуба и че двете страни остават в отлична комуникация.

Томаш и екипът му продължават да изпълняват своите задължения и остават фокусирани върху постигането на поставените цели за настоящия сезон.

Винаги верни!", завършва съобщението на ръководството на "соколите".

От началото на сезона под ръководството на Александър Томаш отборът на Спартак 1918 Варна има 4 победи, 1 равенство и 1 поражение, и заема второто място във временното класиране на Първа лига.


По публикацията работи: Христо Денев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна