Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 23 октомври

ДеВяра представя новата си музика с дамски бенд и концерт

Ден по-късно ще излезе новата ѝ песен "Ако утре ме няма“

ДеВяра

С присъствието си на музикалната сцена, певицата ДеВяра все повече доказва и развива своите възможности и регулярно успява да задържа вниманието върху себе си, днес като абсолютно самостоятелен артист.

"В  България всеки от артистите се стреми да даде максималното качество на работата си, просто зависи колко би искал да надскочиш себе си, когато се опитваш да направиш нещо по-добро", смята певицата.

На 23 октомври, сряда, тя ще има концерт в София.

"Той със сигурност ще бъде по-хубав от досегашните. Всеки път търся начин да го направя по-колоритен, по-интересен, вълнуващ и незабравим за публиката", увери певицата.
Динамична и импровизираща, ДеВяра участва и в спектакъла "Бурлеска", където се въплъщава в ролята на Шер.

Освен обещаващото незабравимо, горещо шоу, което ще се случи по време на предстоящия концерт, до ДеВяра ще застанат още четири прекрасни дами - Василена Георгиева - китара, Яна Миладинова Jinx - бас, Яна Обретенова - барабaни, Йоанна Цветкова - пиано. Те ще допринесат за горещите емоции с още нещо, което засега остава изненада за хората, които ще посетят концерта, коментира изпълнителката.

"Изключително развълнувана съм да бъда изцяло със дамски бенд зад себе си, много по-организирани с по-силна енергия", допълни тя.

"Благодаря им за това, че се съгласиха да участват в замисъла на този скромен проект. Благодарна съм да имам толкова талантливи хора зад себе си, които дават една много сигурна опора, за да стъпя и да заявя всички ни много по-смело напред. Не омаловажавам работата на хората, с които съм работила досега, но е било различно+, категорична бе ДеВяра.

Ден след концерта, на 24 октомври ще излезе новата ѝ песен "Ако утре ме няма“.

Аранжиментът, текста и музиката са написани от ДеВяра, съвместно с пианиста и музикант Орлин Кюркчийски, с когото певицата е работила и по други свои песни.

Чуйте още от разговора на Боян Бочев в звуковия файл.

По публикацията работи: Спаска Давранова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна