Eмисия новини
от 01.00 часа

Policët po përgatitin një protestë të re kombëtare

Punonjësit e sistemit të MPB do të dalin në protestë të dytë kombëtare më 29 nëntor, sepse nuk është arritur pëlqim me udhëheqjen e ministrisë për rritjen e pagave të tyre me 30%. Demonstrata do të mbahet para Kuvendit Popullor. Kryeministri Bojko..

21.11.20 14:23 |

25 mikrobusë të MPB-së në ndihmë të Ndihmës Urgjente

25 mikrobusë të MPB-së me shoferë dhe një njeri me përgatitje të posaçme për të dhënë ndihmë urgjente mjekësore i janë dorëzuar Qendrës për Ndihmë Urgjente Mjekësore, njoftoi para BNR-së Ministri i Shëndetësisë prof. Kostadin Angellov. Ai shtoi se..

01.11.20 11:43 |
Godina e MPB-së në Sofje

Ministria e Punëve të Brendshme me pozitë të vet për kazusin “Selahattin Ürün”

Lidhur me disa publikime manipuluese për veprime të paligjshme të nëpunësve të drejtorisë “Migracioni” – për “dëbim” dhe “deportim” në Republikën e Turqisë të një shtetasi turk MPB-ja deklaron kategorikisht se ato nuk u përgjigjen së vërtetës,..

20.09.20 17:35 |

Presidenti Rumen Radev: Shoqëria është në pritje të përgjigjeve për tensionin më 2 shtator

Në një takim me shefat e Agjencisë Shtetërore të Sigurisë Kombëtare, të Kryedrejtorisë së Punëve të Brendshme të Kryeqytetit dhe me kryesekretarin e Ministrisë së Punëve të Brendshme Presidenti Rumen Radev u bëri apel institucioneve përgjegjëse për..

04.09.20 16:44 |

Kontrollohen sinjalet për dhunë policore kundër protestuesve

MPB-ja kontrollon informacionet për përdorimin e dhunës fizike kundër protestuesve para Këshillit të Ministrave në Sofje. Sinjalet janë me rastin e tensionit të rritur mes policëve dhe demonstruesve, kur u kapën dhe u rrahën dy të rinj. “Po..

13.07.20 11:58 |
KAT

MPB-ja zhvillon një aksion për sigurinë rrugore

“Policia Rrugore” është duke ndërmarrë një aksion kundër shpejtësisë së lartë dhe përdorimit të alkoolit dhe lëndëve narkotike, bëri të ditur Ministria e Punëve të Brendshme. Ai përfshin të gjithë vendin dhe do të vazhdojë deri më 16 korrik...

10.07.20 15:07 |

Protestë e policëve në kryeqytet

Dhjetëra policë u grumbulluan për të protestuar në kopshtin pranë MPB-së. Ata ngulin këmbë për ndryshime në Drejtorinë “Veprimtaria Juridike Normative” në Ministri, e cila që prej vitesh nuk e kryen në mënyrë cilësore punën e vet. Një prej..

05.07.20 15:36 |

Parlamenti hodhi poshtë veton e radhës të Presidentit

Parlamenti hodhi poshtë veton e radhësligjvënëse të Presidentit Rumen Radev dhe miratoi ndryshimet e diskutuara në Ligjin për Ministrinë e Brendshme. Vetoja u përkrah nga 59 deputetë socialistë Shumica, me 136 vota, miratoi amendamentet dhe ngarkoi..

01.07.20 12:27 |

12 policë rumunë do të patrullojnë në bregdetin bullgar

Gjatë verës 12 policë rumunë do të ndihmojnë punën e kolegëve të tyre bullgarë në vendpushimet detare. Në Drejtorinë e MPB-së në qytetin Varna ishte zhvilluar një takim pune bullgaro-rumun, kushtuar rendit publik gjatë sezonit turistik në zonat..

30.06.20 17:55 |
Presidenti Radev

Presidenti Radev vendosi veto mbi amendamentet në Ligjin për MPB-në

Presidenti Rumen Radev vendosi veto dhe kthen për shqyrtim të ri në Parlament një pjesë prej ndryshimeve në Ligjin për MPB-në, të miratuar më 11 qershor 2020, bëri të ditur zyra e shtypit pranë Presidentit. Presidenti nuk është dakord me..

22.06.20 17:14 |
Всички новини: днес | вчера