Eмисия новини
от 05.00 часа

Të infektuarit rishtas me Covid-19 janë nën 7 për qind nga 7921 teste

544 janë rastet e reja të koronavirusit në vend të zbuluara nga 7921 teste të kryera. Këtë e tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar të Informacionit. Mostrat pozitive janë 6.8 për qind. 33 815 janë pacientët aktivë me Covid-19. 3223..

20.01.21 08:51 |

6.4 për qind janë të infektuar rishtas me Covid-19 nga 1194 teste

Për 24 orët e fundit, rastet e reja të infektimit me koronavirus në vend janë 77 nga 1194 teste të kryera, tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar të Informacionit. 3485 persona u shtruan në spital, nga të cilët 341 në njësinë e kujdesit..

18.01.21 09:07 |

Numri i njerëzve të shtruar në spital me Covid-19 ra nën 4000

Për herë të parë që nga fillimi i nëntorit, numri i pacientëve me Covid-19 të trajtuar në spitalet është nën 4000, njoftoi BTA. Në 24 orët e fundit, 750 raste të reja të koronavirusit janë identifikuar nga 9647 teste të kryera. Më shumë raste..

13.01.21 09:14 |

U ul numri i vdekjeve dhe infeksioneve me Covid-19 në Bullgari

Ulet numri i vdekjeve dhe infeksioneve me Covid-19 në Bullgari Rastet e reja të Covid-19 në Bullgari janë 394, nga të cilat 12 në personelin mjekësor. Nga 5910 teste të kryera, më pak se 7 për qind ishin pozitive. Sipas Portalit..

10.01.21 10:11 |

Më pak se 9 për qind janë të infektuarit me Covid-19 për 24 orët e fundit

Për 24 orët e fundit u regjistruan 867 të infektuar rishtas me koronavirus në vend nga 9911 teste të kryera. Këtë e tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar të Informacionit. Numri i përgjithshëm i njerëzve të infektuar me koronavirus që..

08.01.21 09:11 |

1046 janë rastet e reja të Covid-19

1046 janë rastet e reja të koronavirusit të regjistruara në Bullgari për 24 orët e fundit. Kjo është 18.23 për qind e 5739 testeve të kryera. Shumica janë të regjistruarit rishtazi në Sofje - 155, pasuar nga Plovdiv - 107 dhe Varna - 100. Këtë..

01.01.21 10:37 |

Përqindja e njerëzve të infektuar me Covid-19 vazhdon të rritet

Rastet e reja të Covid-19 në Bullgari janë 1729. Nga 8475 teste të kryera (4605 PCR dhe 3870 - antigjeni) 20.4 për qind janë pozitive. Sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit, për 24 orët e fundit, 4831 pacientë me Covid-19 janë në spital, nga..

31.12.20 08:39 |

1438 janë rastet e reja të koronavirusit në Bullgari, 154 janë të vdekurit

Rastet e reja të koronavirusit tek ne për 24 orët e fundit janë 1438. Kjo përbën 17.79 për qind nga 8084 testet e realizuara, prej tyre 3703 janë PCR, ndërsa 4381 – antigjeni. Këtë e tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar Informativ në..

30.12.20 09:24 |

Në Sofje janë gati të hapin shkollat fillore, kopshtet dhe çerdhet

Shkollat ​​për nxënësit nga klasa 1 në 4, kopshtet dhe çerdhet në Sofje do të hapen më 4 Janar, njoftoi Kryetarja e Bashkisë Jordanka Fandëkova. Prindërit nuk kanë nevojë të marrin shënime nga mjeku i përgjithshëm. Do të plotësohen vetëm..

29.12.20 17:54 |

Në një ditë 699 njerëz u vaksinuan kundër Covid-19

Për ditën e dytë në Sofje dhe qytete të tjera në Bullgari, vazhdon vaksinimi i mjekëve që punojnë në vijën e parë kundër Covid-19. Drejtori i Spitalit “Aleksandrovska” të kryeqytetit, Prof. Boris Bogov, tha para BNR se pothuajse të gjithë kolegët e..

28.12.20 13:23 |
Всички новини: днес | вчера