Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

НФСБ се регистрира в ЦИК за местните избори

Валери Симеонов
Снимка: БГНЕС

"Националният фронт за спасение на България" с лидер Валери Симеонов се регистрира в Централната избирателна комисия за местните избори. Най-важна е битката за Бургас, каза Симеонов като посочи, че очаква разширяване на участието в местната власт и добро присъствие на общински съветници на НФСБ и в Столичния общински съвет.

Имаме увеличаване на структурите в столицата, така че нормално е да имаме добро присъствие в Столичния общински съвет. Там, където имаме най-голяма подкрепа, естествено Бургас. Димитър Николов изключително неуспешен кмет. Не бих желал да съм на негово място на тези избори. Бургас е известен като най-добрия град за кражби и продажби, каза Валери Симеонов.

ВМРО и НФСБ част от групата на Патриотичния фронт в парламента, ще се регистрират поотделно за местния вот, отчитайки силните региони за двете политически сили, но заедно ще подкрепят общите кандидати за градоначалници на Пловдив Славчо Атанасов и на Русе Искрен Веселинов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Още по темата

НФСБ атакува бюджета на общината

НФСБ поиска прегласуване на приетия бюджет на община Бургас. Хората на Валери Симеонов в местния парламент твърдят, че са нарушени процедури по тяхно искане за пренасочване от други пера на 60 хиляди лева за пострадалите от наводненията в квартал „Долно..

публикувано на 04.03.15 в 14:55

НФСБ ще се бори за кметското място в Бургас

Националният фронт за спасение на България е с амбицията на предстоящите местни избори да има избрани общински съветници във всяка бургаска община. Ще имаме поне двама  кметове, а в Бургас нашият кандидат със сигурност ще стигне до балотаж , коментира за..

публикувано на 26.01.15 в 13:09

Евродепутатът Ангел Джамбазки и народният представител от Патриотичния фронт НФСБ-ВМРО Атанас Стоянов изслушаха гражданите в новооткритата приемна в Благоевград

Двадесетина души дойдоха със свои предложения, оплаквания и жалби в първия официален приемен ден на евродепутата Ангел Джамбазки в Благоевград. Както бе обявено при откриването на приемната, всяка първа събота от месеца, заместник-председателят на ВМРО -..

публикувано на 09.02.15 в 13:01