Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кариерна промяна от любов към себе си

БНР Новини
Отдясно наляво: Лили Георгиева, Велина Драгийска, Ива Дойчинова и Гергана Желева

Кариерата ти е в застой и това не е провал, нито повод за съжаление. Застоят е начин да стигнеш до себе си и да разбереш точно какво искаш - това сподели бившият маркетинг специалист в голяма компания, а сега "ангел" за начинаещ малък и среден бизнес Гергана Желева. 

Ако твоите лични критерии за успех противоречат на корпоративните или обществено приетите - избери своите - от опит споделя Велина Драгийска, върнала се в България за да подкрепя социалното предприемачество.

Един от водещите на "Нашият ден" Любомира Константинова провери пред консултанта по личен брандинг Лили Георгиева дали продължителният път в една посока и без промяна е верен. Повод за разговора стана настолната книга "Кариерна промяна от любов към себе си" на Лили Георгиева. Дискусията можете да проследите в звуковия файл.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.